Το Laser Derma Care είναι ένα πρότυπο δερματολογικό ιατρείο. Ο δερματολόγος μας και οι επιστημονικοί συνεργάτες μας μπορούν να σας ενημερώσουν και να σας συμβουλεύσουν, δίνοντάς σας τις καλύτερες λύσεις σε κάθε πρόβλημα αισθητικής ιατρικής, κλινικής δερματολογίας και γυναικολογίας.

Κωνσταντίνος Κιουλαχίδης, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Ο Κωνσταντίνος Κιουλαχίδης είναι μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρίας από το 2011. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα επιστημονικών συνεδρίων κλινικής και αισθητικής δερματολογίας , ενώ έχει συνεργαστεί με καταξιωμένα ονόματα του χώρου της αισθητικής δερματολογίας.

Διαβάστε περισσότερα

Παναγιώτης Μητσάκος, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Δερματοχειρουργική και Χειρουργική όνυχος, Εφαρμογή laser, Ενέσιμα εμφυτεύματα, Εφαρμογή Peelings, Διερεύνηση Υπεριδρωσίας και αντιμετώπιση,
Διερεύνηση τριχόρροιας και τύπων Αλωπεκίας και αντιμετώπιση.

Διαβάστε περισσότερα

Παναγιώτης Ρουκανάς, Αγγειοχειρουργός

Ο Αγγειοχειρουργός Παναγιώτης Ρουκανάς, επιστημονικός συνεργάτης του Laser Derma Care Medical Group, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ζάκυνθο. Σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στη Γενική Χειρουργική και την Αγγειοχειρουργική.

Διαβάστε περισσότερα

Στολάκης Κωνσταντίνος, Παθολόγος – Γηρίατρος

Ο Κωνσταντίνος Στολάκης γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα και το 2008 αποφοίτησε επιτυχώς από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Σιένα στην Ιταλία. Το 2014 απέκτησε την ειδικότητα της Παθολογίας – Γηριατρικής από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Σιένα Ιταλίας.

Διαβάστε περισσότερα

Βασίλειος Τσιρώνης, Μαιευτήρας – Γυναικολόγος

Τοκετοί, γυναικολογικά και μαιευτικά περιστατικά, ενδοσκοπική χειρουργική (λαπαροσκόπηση – υστεροσκόπηση), γυναικολογική ογκολογία, υπογονιμότητα και εξωσωματική γονιμοποίηση καθώς και με προβλήματα καθ’έξιν αποβολών

Διαβάστε περισσότερα