Οι γιορτές πλησιάζουν! Η αισθητική δερματολογία μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πιο νεανική εμφάνιση, καθώς διαθέτει μια μεγάλη γκάμα θεραπειών αντιγήρανσης που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.Ο Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος  του Laser Derma Care, Dr.Κωνσταντίνος Αθ.  Κιουλαχίδης  σας προτείνει επιστημονικές,ασφαλείς λύσεις για να χαρίσετε στον εαυτό σας ένα λαμπερό προσωπο για τις γιορτές!

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ:Η μεσοθεραπεία αποτελεί τη βάση της μη επεμβατικής αισθητικής ιατρικής !Προσφέρει έντονη ανάπλαση , βελτιώνοντας την υφή του δέρματος , κάνοντας το πιο λείο , πιο φωτεινό , πιο ελαστικό , δίνοντας την εικόνα ενός νεανικού δέρματος ! Η μεσοθεραπεία ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες , είτε ως θεραπεία πρόληψης είτε ως θεραπεία αποκατάστασης ατελειών  με εξαιρετικά αποτελέσματα και χωρίς περιορισμούς .Μια θεραπεία που ανταποκρίνεται απόλυτα σε αυτά που υπόσχεται.

PRP: Η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP ( Platelet Rich Plasma ), κατά την οποία εγχύουμε ποσότητα πλάσματος αίματος από τον ίδιο τον οργανισμό μας , μετά από κατάλληλη επεξεργασία.Πρόκειται για μια επαναστατική μέθοδο ανάπλασης,ανανέωσης και λάμψης της επιδερμίδας! Οι ρυτίδες και οι δυσχρωμίες βελτιώνονται, οι ουλές αμβλύνονται και το δέρμα υφίσταται μια βαθιά ενυδάτωση.

BOTOX: Η βουτυλινική τοξίνη είναι μια φυσική πρωτείνη που όταν εφαρμόζεται με ένεση στο σωστό σημείο ενός μυός του προσώπου περιορίζει τη σύσπασή του με αποτέλεσμα την ελάττωση ή  και την εξάλειψη των ρυτίδων που αυτή προκαλεί.Μια ελάχιστα επεμβατική ενέσιμη μέθοδος με στόχο την μείωση των ρυτίδων έκφρασης ,ανώδυνα και ακίνδυνα !Δεν είναι τυχαία άλλωστε η πιο δημοφιλής  ιατρική αισθητική θεραπεία σε γυναίκες και άνδρες!

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ:Διάφανο κρυσταλλικό gel, έχει τη δυνατότητα να συγκρατήσει και να προσφέρει όγκο και υγρασία στο δέρμα. Χρησιμοποιείται ευρέως για να γεμίσει ρυτίδες, να δώσει όγκο σε χείλη και ζυγωματικά αλλά και για να βελτιώσει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο ενώ η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη.

HYDRAFACIAL: Η τελευταία λέξη στην απολέπιση προσώπου! Προσφέρει καθαρισμό,βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση σε μια διαδικασία που διαρκεί 20-30 λέπτα με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας!