Ακόμα παιδεύεστε με ξυραφάκια,κερί και μηχανές αποτρίχωσης; Δώστε οριστική λύση στο πρόβλημα επιλέγοντας  τη μόνη επιστημονικά αποδεδειγμένη μέθοδο αντιμετώπισης της τριχοφυίας με λειζερ «Αλεξανδρίτη»!

-Πονάει;

Χάρη στα τελευταίας γενιάς μηχανήματα  κάθε συνεδρία είναι ανώδυνη και απόλυτα ανεκτή. Το συγκεκριμένο μηχάνημα αποδεσμεύει παγωμένο αέρα την ώρα που εστιάζει η δέσμη του λέιζερ στον θύλακα της τρίχας όποτε το μόνο που θα νιώσετε είναι ελάχιστο τσίμπημα σε κάποια σημεία.

-Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν;

Χρειάζονται περίπου 6 συνεδρίες ανά μήνα  για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.Ορμονοεξαρτώμενες περιοχές όπως το πρόσωπο,το στήθος και η κοιλιά ενδέχεται να έχουν πιο βραδεία αραίωση της τριχοφυίας,ενώ σε σημεία όπως οι μασχάλες,τα πόδια και το μπικίνι τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία!

-Υπάρχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες από το λειζερ;

Ανεπιθύμητες παρενέργειες εμφανίζονται συνήθως όταν ο ασθενής δεν τηρεί τις οδηγίες. Συνήθως πρόκειται για υποχρωμίες-υπομελαγχρώσεις και υπερχρωμίες–υπερμελαγχρώσεις που στην πλειονότητα των περιπτώσεων υποχωρούν με την πάροδο του χρόνου και οφείλονται στην έκθεση της περιοχής στον ήλιο χωρίς αντιηλιακή προστασία.

-Πόση ώρα διαρκεί μια συνεδρία?

Για μικρές περιοχές όπως το ανω χείλος απαιτούνται μόλις 5 λεπτά,ενώ για μεγαλύτερες περιοχές όπως είναι τα πόδια χρείαζονται περίπου 45 λεπτά.

-Πόσο κοστίζει;

Κάθε συνεδρία ξεκινά από 20 μόλις ευρώ ενώ επιλέγοντας πακέτο περιοχών το κόστος μειώνεται σε σχέση με το ποσό που θα πληρώνατε για κάθε περιοχή ξεχωριστά.