Η αποτρίχωση στην πλάτη ενδιαφέρει πλέον αρκετά τους άνδρες , καθώς η έντονη τριχοφυΐα στην περιοχή είναι ενοχλητική και ενίοτε ανθυγιεινή . Οι περισσότεροι άνδρες θέλουν να απαλλαχθούν οριστικά και με όσο γίνεται ανώδυνο τρόπο.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που οι περισσότεροι άνδρες επιδιώκουν να κάνουν laser αποτρίχωση στη πλάτη, καθώς αποκαλύπτεται αυτή η περιοχή του σώματος στις παραλίες.

Η αποτρίχωση στην περιοχή της πλάτης με κερί, αποτριχωτικές ταινίες ή ηλεκτρικές μηχανές αποτρίχωσης είναι μια χρονοβόρα και επίπονη διαδικασία ενώ απαιτεί και τη βοήθεια κάποιου τρίτου. Η μόνιμη λύση για την αποτρίχωση πλάτης είναι η laser αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη, με την οποία ο άνδρας απαλλάσσεται οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στην περιοχή της πλάτης, γρήγορα και ανώδυνα.

Με την αποτρίχωση της πλάτης πολλοί άνδρες κάνουν και σε περιοχές όπως οι ώμοι, ο αυχένας η μέση (οσφύς) και το στήθος όπου η τριχοφυΐα σε μερικούς άνδρες είναι έντονη και αντιαισθητική.

Με το σύγχρονο laser Αλεξανδρίτη και το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό του Laser Derma Care, προσφέρεται μια οριστική λύση στους άνδρες που επιθυμούν αποτρίχωση πλάτης ,χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Κλείσε Ραντεβού  Μάθε περισσότερα