Η αποτρίχωση με laser στο μπικίνι είναι η καλύτερη λύση για την οριστική απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Το ευαίσθητο δέρμα σε αυτή την περιοχή του σώματος μπορεί να ερεθιστεί, να παρουσιάσει δερματίτιδες και θυλακίτιδες από την εφαρμογή άλλων μεθόδων αποτρίχωσης.

Η αποτρίχωση με laser είναι ο πιο ασφαλής, αποτελεσματικός και γρήγορος τρόπος να εξαλείψετε την τριχοφυΐα οριστικά, χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια.

Είναι η laser αποτρίχωση στο μπικίνι επώδυνη διαδικασία;

Κατά τη διάρκεια της αποτρίχωσης με laser θα αισθανθείτε ελάχιστο πόνο, καθώς το μηχάνημα διαθέτει ειδικούς ψυκτικούς μηχανισμούς. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να γίνει χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν;

Για την αποτρίχωση με laser στο μπικίνι απαιτούνται 4-6 συνεδρίες, κάθε 1-2 μήνες. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία, καθώς οι τρίχες αποδυναμώνονται και αραιώνουν.

Έχει παρενέργειες η αποτρίχωση με laser μπικίνι;

Η μέθοδος της αποτρίχωσης με laser εφαρμόζεται για δεκαετίες, χωρίς να έχουν παρουσιαστεί ανεπιθύμητες παρενέργειες. Με την προϋπόθεση ότι πραγματοποιείται από εξειδικευμένο δερματολόγο, η αποτρίχωση με laser στο μπικίνι είναι απόλυτα ασφαλής.

Κλείσε Ραντεβού  Μάθε περισσότερα