Είναι γεγονός ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας… Όμως για να αναδείξουμε την ομορφότερη εκδοχή του εαυτού μας, χρειάζεται μια προσπάθεια και από εμάς τις ίδιες. Οι rich and famous stars του Hollywood, δεν έγιναν τυχαία beauty icons. Εκτός από τις επισκέψεις τους σε κέντρα αισθητικής, έχουν έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο με τον οποίο περιποιούνται τον εαυτό τους, τον οποίο και ακολουθούν ευλαβικά.  Εμείς συγκεντρώσαμε και σας παραθέτουμε, όλα τα μικρά και μεγάλα ”beauty tips” των πιο λαμπερών χολιγουντιανών σταρς, που όλες μπορούμε να υιοθετήσουμε για να αποκτήσουμε λίγη από την λάμψη τους…

Και ποια από εμάς δεν έχει ζηλέψει την απίθανη λάμψη στο δέρμα της  Jennifer Lopez. Το αποτέλεσμα αυτό, σύμφωνα με την ίδια, οφείλεται στη σωστή περιποίηση και διατροφή ενώ η έκθεση στον ήλιο είναι απαγορευτική για εκείνη τις τελευταίες δεκαετίες. Σε ένα από τα τελευταία της video στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Lopez μοιράστηκε με τους followers την εμπειρία της λέγοντας πως τις τελευταίες ημέρες το μοναδικό προϊόν που απλώνει στο δέρμα της είναι το JLo Glow Sertum, δηλαδή τον ορό, της δικής της σειράς, σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ κάθε βράδυ και το δέρμα της φαίνεται πλήρως ενυδατωμένο και δροσερό. Επίσης, ένα ακόμα μυστικό που την βοηθά να αποφορτίζεται και να κρατά την επιδερμίδα της ανανεωμένη και ξεκούραστη είναι ο ύπνος. Φροντίζει να κοιμάται καθημερινά τουλάχιστον 8- 10 ώρες.

Η skin expert του διαχρονικού fashion icon, Kate Moss, δίνει τις δικές της συμβουλές για να παραμείνει το δέρμα σου λαμπερό και χωρίς ατέλειες.  Η facialist Nichola Joss λοιπόν έχει ανακαλύψει πως οι περισσότερες γυναίκες το παρακάνουν με την απολέπιση. Αυτό έχεις αποτέλεσμα να απομακρύνονται τα φυσικά έλαια του δέρματος και να παρουσιάζονται έντονα σημάδια ξηρότητας και ακμή. Οι σωστές κινήσεις σύμφωνα με την Joss είναι ο σωστός, διπλός καθαρισμός πρωί και βράδυ και η χρήση μιας απαλής και ενυδατικής τονωτικής λοσιόν στη συνέχεια.  Όσο αφορά στην απολέπιση, μία φορά την εβδομάδα είναι αρκετή.

Όσον αφορά την Rihanna, σε μία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις της, μίλησε και για την καθημερινή της ρουτίνα περιποίησης που είνα ότι πιο απλό και εύκολο μπορείς να φανταστείς. “Η επιδερμίδα μου είναι λίγο ξηρή τη συγκεκριμένη περίοδο και κάποιες φορές ξεφλουδίζει. Αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιώ πάντα ένα toner και στη συνέχεια την ενυδατική μου κρέμα. Το βράδυ απλώνω την αντίστοιχη κρέμα σε μορφή τζελ και αυτό είναι όλο. Κάποιες φορές χρησιμοποιώ και το πρωί την κρέμα νύχτας” αποκάλυψε στις fan της.

Bella Hadid είναι από τα πλέον περιζήτητα μοντέλα παγκοσμίως, ενώ πρωταγωνιστεί στις καμπάνιες των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και μοιράζεται με τους θαυμαστές της πολλά μυστικά ομορφιάς. Σε ένα από τα τελευταία της posts μάλιστα αποκαλύπτει το μικρό, beuty μυστικό της για δροσερή, σφιχτή και ανανεωμένη επιδερμίδα χωρίς πρηξίματα. Βυθίζει το πρόσωπό της σε ένα μπολ γεμάτο παγάκια. Κάτι το οποίο ήταν καθημερινή συνήθεια και της Kate Moss χρόνια πριν.

Η Jennifer Aniston, η αγαπημένη σε όλους Ρέιτσελ από τα «Φιλαράκια» έχει αψεγάδιαστη, λαμπερή και λεία επιδερμίδα. Όπως αποκάλυψε η ίδια, αγαπάει πολύ το CASI laser. Της το σύστησαν τόσο οι κολλητές της όσο και η προσωπική της make up artist. Πρόκειται για ένα sknicare gadget με LED red light (θεραπεία δηλαδή με κόκκινο led φως) που ανανεώνει το δέρμα στο λεπτό. Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Marie Claire UK, δήλωσε ότι το CACI laser κάνει θαύματα στην επιδερμίδα της. «Αγαπώ το CACI laser. Η τεχνολογία που αφορά το δέρμα μας εξελίσσεται πολύ κι αυτό είναι θαυμάσιο».

Salma Hayek.  Άλλη μία Λατίνα που στα 55 της δείχνει πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της δεν έχει κάνει botox ή γεμίσματα στο πρόσωπό της και αυτή η φρεσκάδα οφείλεται στην συστηματική χρήση ενός σπάνιου συστατικού.«Χρησιμοποιώ ένα συστατικό που λέγεται “Tepezcohuite” και το οποίο χρησιμοποιούν στο Μεξικό για τους εγκαυματίες επειδή αναπλάθει πλήρως το δέρμα. Δεν υπάρχει κανένας άλλος στις Η.Π.Α. που να χρησιμοποιεί αυτό το συστατικό εκτός από εμάς».

Το μυστικό της Αυστραλής ηθοποιού, Nicole Kidman, για να δείχνει το κατάλευκο δέρμα της πάντα υγιές και λαμπερό είναι το αντηλιακό. «Το σημαντικό για εμένα είναι η προστασία από τον ήλιο γιατί είμαι συνέχεια έξω. Λατρεύω να παίζω τένις, να δουλεύω έξω, να πηγαίνω για τρέξιμο και κολύμπι και θέλω να μπορώ να τα κάνω όλα αυτά προστατεύοντας την επιδερμίδα μου γιατί καίγομαι πολύ εύκολα. Επίσης, χρησιμοποιώ βιταμίνη C γιατί προσφέρει έξτρα λάμψη και κάποια προστασία μακροπρόθεσμα». Σ’ αυτό το σημείο να πούμε, ότι κατά καιρούς στο πρόσωπό της έχει επέμβει και το χέρι του πλαστικού και του δερματολόγου της…

Η Miranda Kerr εδώ και αρκετό καιρό έχει ανακαλύψει τις ευεργετικές ιδιότητες του gua sha. “Είναι το νέο βήμα που έχω προσθέσει στην καθημερινή πρωινή και βραδινή μου ρουτίνα περιποίησης. Χρησιμοποιώ ένα rose quartz gua sha ακολουθώντας την αρχαία πρακτική του μασάζ” λέει το super model. Φυσικά, δεν παραλείπει να κάνει καθημερινά σωστό  καθαρισμό,  όπου κι αν βρίσκεται, όσο κουρασμένη κι αν είναι από τότε που ήταν έφηβη. Αρχικά αφαιρεί μακιγιάζ και ρύπους με ένα λάδι καθαρισμού και στη συνέχεια χρησιμοποιεί ένα προϊόν σε μορφή τζελ που ξεπλένει με νερό. 

Priyanka Chopra Indian Actress #4142450, 1920x1200 | All For Desktop

Priyanka Chopra. Η πανέμορφη Ινδή ηθοποιός, που πρόσφατα έγινε μανούλα, ευχαριστεί την οικογένειά της που μοιράστηκε μαζί της γνώσεις πολλών γενεών σχετικά με την ομορφιά. «Έχω δεκάδες μυστικά ομορφιάς και συνταγές που δίνονται από τη μία γενιά στην άλλη και εξακολουθούν να κάνουν μαγικά» δήλωσε μιλώντας στο Byrdie και συμπλήρωσε: «Αγαπώ τις σπιτικές μάσκες. Μια πολύ εύκολη μάσκα που μπορείς να φτιάξεις στο σπίτι και θα βοηθήσει να λάμψει το πρόσωπό σου έχει ως βασικό συστατικό το γιαούρτι. Αν θες να απομακρύνεις τη θαμπάδα ανακάτεψε 1 κουταλιά σούπας γιαούρτι και 1 κουταλιά σούπας βρώμη με 1 κουταλιά γλυκού κουρκουμά. Ανακάτεψε καλά, άπλωσε στο πρόσωπο και άφησέ τη για μισή ώρα. Ξέπλυνε με χλιαρό νερό και απόλαυσε το “θαύμα” σου».